Do Outdoor


Hallo Bezoeker, graag leg ik dit kopje nader uit.

Mijn liefde voor natuur, outdoor en handwerk zit er al van kleins af aan in. Naast mijn passie voor ecologisch bouwen, zijn bushcraft en outdoor ook een passie.
Samen met mijn vrouw en onze 4 stoere zonen, zijn we als gezin al jaren actief in en met outdoor activiteiten.
Inmiddels hebben we, als gezin, diverse meerdaagse hiken gedaan, hebben we de winterse kou opgezocht en mocht ik mee met de Fjallraven Polar (een hondensledetocht in het hoge noorden van Scandinavie).
Daarnaast ben ik begonnen met een opleiding tot Hike&Survival Instructeur.

Door mijn passie voor handwerk en oude technieken rolde ik als vanzelf in het maken van eigen spullen. De FaceBook pagina 'Do Outdoor' is daar het logische gevolg van.

Middels deze FB pagina wil ik u laten zien wat ik maak en wat u ook kunt bestellen. Zo kan ik met foto's en korte omschrijvingen u informeren over de producten, maar ook over de workshops die ik geef.

Wanneer u meer over mij/ons wilt lezen, kunt u dat doen op mijn site 'www.mypolardream.nl'. Een site die ik gemaakt had voor de Fjallraven Polar Contest.

Al mijn werkzaamheden en producten die onder 'Do Outdoor' worden geleverd maken onderdeel uit van mijn Ecologische Bouwbedrijf ECOHOME.